Popcorn

Imorse var vi uppe i arla morgonstund. Marcus skulle iväg och jobba och därmed var vi uppe vid fyra. Men sedan var vi tre stycken som gick o lade oss igen. 🙂
Vid sju halv åtta vaknade vi och gick ut på promenad efter hundfrukost. Det blev en kortare runda men Shiva verkade nöjd för sen gick vi och lade oss igen alla tre. Katten, hunden och jag. Vi sov till halv elva. Haha! Det var så gosigt att bara ligga som en köttbulle med en varm hund mot magen och en katt spinnandes i huvudhöjd. Det enda som saknades var ju Marcus.

Vid elva tog vovven och jag ytterligare en promenad. Vi lekte lite i inhängnaden och Shiva klarade sina första target övningar med distraktioner omkring. duktig vovve! Sen blev det lite för mycket saker omkring, människor som passerade, ungar som lekte osv. Vi gick då på en promenad istället. En kort paus för att lämna tillbaka tre rullar hundpåsar till Trojas husse, sedan en sväng runt Rydsskogen. Hon gick utan grimma, med bara sitt alldeles för stora halvstrypshalsband. Hon drog inte förrän precis mot slutet. Då tappade hon koncentrationen på grund av för mycket lukter och annat spännande. Då satte jag på henne grimman och så sket vi i att träna mer. Man kan ju bara hålla på så länge. Jag kan inte vara konsekvent så länge och Shiva orkar inte koncentrera sig så länge… Än..
Jag ska bli världens roligaste matte! 😛

Efter en promenad gick jag till affären. Jag är inte rädd att lämna min vovve ensam. Trots vissa tidigare missöden med PS3-handkontroller som tuggats sönder osv. När jag kom hem låg det en kniv på hallgolvet. Som tur var, var det Marcus ”bearclaw” med ett gediget fodral. Det var inga tuggskador eller något på det så jag misstänker att hon bara burit den till hallen. Hon kom från sovrummet med en väldigt skamsen blick. Huvudet lågt och svansen försiktigt viftande. Jag bannade henne bara lite medan jag plockade upp kniven. Sen var jag tyst medan jag tog av mig skor och packade upp maten. Sen fick hon hälsa och vi latjade lite.
Efter kvällspromenaden gick jag igen till affären för att handla det jag glömt första gången. När jag kom hem möttes jag av en fjärrkontroll på hallgolvet. Jag ropade på hunden, som var så skamsen att hon inte vågade lämna sängen. Men jag ropade tills hon kom. Naturligtvis hörde hon på min röst att hon gjort något fel. Jag misstänkte att det var något mer än bara fjärrkontrollen och mycket riktigt. I vardagsrummet stod min kvarglömda popkornskål på golvet. Så. Utan knussel så fick Shiva helt enkelt plocka upp skålen och ge till mig och sedan även fjärrkontrollen. Efter det sade jag åt henne att gå och lägga sig. Jag tog av mig ytterkläderna och packade upp varorna. Sen blev det gos och hälsa och allt sånt bra!
Vår Shiva är så himla duktig och go!
(Jag var genast tvungen att kolla så inte popkorn var farligt för hundar, trodde inte det, men det är alltid bäst att kolla. Det som kunde blivit knasigt är väl saltet, men så mycket var det inte kvar i skålen.)

 

Det går två reklamer på teve som irriterar mig extra mycket just nu.

Den första är om tandkräm. Det är en tandkräm som de säger är komplett! ”Komplett +ilningar” heter den. Om den vore komplett skulle den väl inte behöva heta +ilningar!!?? Argh.. så puckat.

Den andra handlar om hudkräm. Någon fantastiskt återfuktande salva för folk som inte har vantar på sig när de borstar av sin bil utan borste. Den ska tydligen återfukta ner genom tio hudlager. Vad jag vet har vi bara tre… märkligt. Såg sedan att det står en stjärna i underkant och när jag hinner läsa det så framgår det att det endast menas det översta hudlagret.  Men suck.. de säger tio hudlager men sen menar de bara översta hudlagret. Hmm..

Nåja. Nog om det. Jag ska ta en sista promenix med hunden, sen ska vi alla bädda ner oss för att sova.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s