Söndag söndag

Har lyckats få nästan en hel natts sömn. Mycket tack vare mitt val att sitta upp och sova. Katten och hunden störde lite vid halv sex men sen sov vi allihop till halv åtta. Jag mår ju inte bättre, men huvudet är klarare när man fått sova utan att hosta hela tiden.

Jag känner mig lite stressad. Inte så att jag omöjligt hinner allt det jag måste, men det är så mycket nu, och jag orkar ju inte så mycket med hjärnan full av snor. Heh. Dels har jag ju min utbildning, alla uppgifter jag ska skriva. Den ska ta fyra veckor denna kurs, Medicinsk Grundkurs. Huvaliga. Jag kollade först igår på alla uppgifter och de är väldigt omfattande. Som tur var handlar mycket om anatomi och fysiologi, något jag känner mig lite mer hemma på än vårdsituationer.

Jag vill till IKEA. Sedan sängstommen tröttnade har vi sovit på våra sängar/madrasser på golvet. det är absolut inte något fel med det. Vi sover faktiskt bättre så, svalare på golvet och allt sånt. Men. Jag tycker det är så omotiverande jobbigt att ta mig upp på morgonen. Jag vill liksom bara kunna svinga ut mina ben och ställa mig upp.
Så, jag vill till IKEA och köpa en sängstomme. Måste dock ha bil… har ingen lust att låna deras läskiga lastbil. men men. Vill ju handla annat när jag är där också. Lampor, skrivbord, tv möbel…. argh!!! prylar!! Har iofs inte råd med allt det där.. stommen är högt prioriterad dock…. av mig.

Sedan har vi mina andra projekt. Jag vill gärna sy klart mina byxor. Det hamnade lite på sidan av när hunden behövde tossor, jag blev sjuk och jag insåg att jag behövde plugga trots förkylningshjärna. Jag vill också skriva, men hittar inte riktigt inspirationen… jag går runt och funderar på mina berättelser men när jag ska få det på papper står det still. Ska kolla över några av de överblicksmetoder som finns. kanske kan hjälpa.

Träningen med hunden har blivit lidande. Kylan gör det jobbigt för mig att vara ute, hostan blir värre. Shiva får tasskramp då o då. Vi går mest ut för att leka lite med boll och sen så hon får göra sina behov. Hon verkar hittills nöjd med det arrangemanget. Inomhus är det ju lättare att träna småsaker, hämta, sök, ögonkontakt… men svårt att träna på att inte dra i koppel. inga riktiga promenadstråk precis i lägenheten. Längtar verkligen till våren.

Hade på mig den fula militärmössan imorse. En sån där yllegrej med låtsaspäls på insidan och öronflärpar man kan antingen knäppa på huvudet eller under hakan. Inte vacker. Men ack så skönt o varmt det var. Ångrar inte det inköpet.

Letar efter militärfiltar gör jag också. Problemet är väl att jag .. inte har nån bil… ARGH.. handikappad!! Hehe.. Jag vet ju att ÖB i Skänninge har militärsaker. Varit där en gång. Skulle vara trevligt att åka dit igen.
Och när man ändå talar om second hand saker skulle jag vilja gå en raid på de ställena också. Letar ju som sagt efter tvmöbel… varför köpa en sprillans när man kan fixa en begagnad. Kan säkert hitta en säng där också.

Som sagt… mycket på gång i hjärnan… försöker reda ut det. Planen för dagen är att skriva klart min uppgift 2 för kursen. Sen måste jag klura på hur hundvakten ska få sin nyckel till på Tisdag.. hmm.. Tål att tänkas på.  SKa bli intressant och se hur Marcus praktikschema ser ut också.

Nahe… plugga lite då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s