Måndag morgon

det är måndag. Jag börjar inte förrän halv två på min praktik idag… trevligt.. men å andra sidan går jag till nio. mindre trevligt.
Det som är trevligt är att det är varmt ute. Ja… det är en relativ term, jag vet. Men inatt vaknade jag flera gånger just på grund av värmen. Sen att katt och hund också levde rövare är ju en annan grej. Inte sovit så mycket de senaste nätterna. Måste skaffa en barngrind eller nått.. så katten kommer igenom men inte hunden. Tycker det är så jobbigt när hunden tror hon hör nått i vardagsrummet och bara tjurrusar ut. Men jag kan inte stänga dörren för då kommer katten sitta på nån sida och krafsa. dilemma.. men ja.. skaffa en barngrind nånstans.

Igår fick jag veta att det jag trott var en planet och en stjärna var två planeter.  Venus och Jupiter. De kommer att passera varandra. Jag blev taggad och tog igår fram min stjärnkikare. Tyvärr är den lite ostadig och det var svårt att ställa in den. Som bäst såg jag en större ljuspunkt än med ögat. Lite trist men jag försökte. Ska väl ta en flukt på månen nån dag också. Misstänker att det kommer gå bättre då månen ligger Liiiiiiiite närmre i bana än Venus och Jupiter. Men den är inte på något bra ställe just nu så jag väntar tills den ploppar fram nånstans där jag kan ställa min kikare.

Återigen sitter jag med funderingar på att sy paviljong. Det är dyrt och jobbigt men jag vill så gärna. Blir den bra kan jag ju alltid hyra ut den till nått seriösare lajvgäng. Ännu en gång känner jag hur bristen på bil gör mig handikappad. Heh..  Nåja.. jag sätter mig väl och planerar lite på saker jag aldrig får gjorda… igen.. nae.. jag är inte bitter…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s