jobb o jobb o jobb

Sökandet fortgår. Jag skulle vilja skriva ”enligt planerna”.. men .. jag skulle helst slippa leta jobb. Men.. så är inte läget.. Så.. jobbsöket fortgår.

Jag har fått min första bokning som vårdbiträde. Eller.. jag jobbade ju natt i söndags.. men min första bokning har dykt upp och jag jobbar nu fredag, lördag, söndag. Det kommer inte bli lätt misstänker jag men jag får helt enkelt ta det för vad det är. Kämpa på. Lära mig snabbt.
Jag är mest glad att få in lite slantar.

Jag är så trött just nu. Så sliten. Och ändå sover jag hyffsat på nätterna. Har nog inte riktigt hämtat mig från nattjobbet.. även fast det var flera dagar sedan.

Jag vill ju skaffa ny säng.. eller.. snarare… jag vill skaffa EN SÄNG! nu sover vi på bottnarna på golvet. Med sängen vill jag skaffa en stor bäddmadrass.  Jag sade det till min väninna och sedan klagade jag över hur dyra stora lakan är. Då sade hon något så underbart självklart. Hon köper billiga vanliga lakan och syr ihop dem.. Men hallå!!! varför har jag inte tänkt på det själv!? Sheesh.. borta i kolan! Fasen va smart.. så gör vi.. sen.. när det trillat in lite mer cash.

har pluggat lite idag. Uppgift 6 handlade lite om rehabilitering och det var inte så många underuppgifter så det tog inte så lång tid att skriva ihop. Ska försöka mig på uppgift 7 imorgon förmiddag. Har ju bara 10 uppgifter i denna kurs. Snart klar.

Föll från min höga sockeravvänjarhäst idag och köpte lite godis. Illa gjort av mig.  Nåja. På’t igen bara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s