Diablo III

det har hänt mycket sedan senaste inlägget.
En sak är ju att Blizzard släppte lös sin Beta för Diablo 3. Stresstestet av deras servrar gav mig och sambon tillfälle att se hur spelet funkade. Jag gillade det men hade lite åsikter angående skillsystemet. Dock kan jag inte säga så mycket för jag har bara spelat till level fem. Grafiken är ju inte  dålig, världen är vackert skapad och karaktärerna är snygga. Det som är lite tråkigt angående karaktärsskapandet är att man inte kan variera sin karaktärs utseende något. Det är dock kutym enligt Diablo-spelen att ha de få karaktärstyperna att välja på, så enligt den biten funkar det ju. Däremot har ju många nya spel implementerat att man ska kunna göra variationer i sin karaktärs utformande. Kort, lång, tjock, smal, tatueringar, smycket, hår och hudfärg. hade suttit fint med lite variationer på de olika yrkena. fast som sagt, med tanke på att det följer de tidigare spelens utformning så gör det inte så mycket.
Skillsen känns lite låsta. att bara få sätta ut poäng där det anvisas verkar lite trist och kommer bidra till att alla karaktärer ser likadana ut. Kanske är det fixat så i beta-spelet. Det märks när det kommer ut den 15e maj. Oavsett vilket kommer jag iaf köpa det. det är ett spel jag vill ha.

I veckan satt jag och pluggade som vanligt på min Omvårdnadsprogramskurs och fick ett samtal. Det var från Proffice och hon upplyste mig om att det kanske fanns plats på länsstyrelsen för en arealkontrollant till. Jag hoppades hela veckan och på torsdagen ringde de igen. Jag fick platsen!!! Så jag börjar på Måndag den 23 april. Dvs imorrn.
samtidigt fick jag mig själv inbokad på fredag, lördag och söndag på äldreboendet jag haft praktik. Det skulle bli läskigt men roligt!
Jag har nu jobbat hela helgen och är rätt sliten. Har duschat och det var så j#!%! skönt.
nu blir det matlagning och sen vila. kanske, om det går att komma in, spela lite Diablo 3 innan betan stänger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s