early bird catches the worm

så sitter man här, lördag morgon. klockan är snart halv åtta. Jag har min mugg te framför mig och ostmackorna vid sidan. Frukost.
Jag har redan varit ute med doggen och gett henne sin frukost. Första batchen bröd står och jäser. Två maskiner tvätt snurrar i tvättstugan.
Tänkte hinna med att göra klart min underkjol idag också.
Sen ska jag sitta lite hundvakt. Inget ansträngande. den hunden är världens snällaste och vill bara vara till lags. söta nessie. så leker hon bra ihop med vårat åbäke också. 🙂

Annars vilar jag upp mig från veckans arbete. det blev långa dagar i fält i veckan och jag var ute fyra dagar. den första var inte så svår men de tre andra var kluriga. Har nog inte varit så trött i benen på länge. det är liksom inte en sån där trötthet som man får om man tränar ben utan.. en mer varande trötthet.

Ska också försöka läsa in mig på Krigshjärtamaterialet då jag bestämt att nästa år SKA jag lajva. Jag känner många som vill och ska på krigshjärta så det kör vi på! Även om jag mest är avlägset bekant med många så känns det ändå tryggare med många man känner igen.
Jag behöver bygga upp min garderob från botten och då måste man ju bestämma vad man ska spela för roll i lajvet. det blir inget krigiskt.. men det betyder ju inte att man inte kan ha starka åsikter om saker. Jag är också glad att jag inte är ensam med detta påhitt 😛 Jag har sällskap av en eller två lajvsugna nära vänner. Jag misstänker att vi kommer ha hemskt roligt både på vägen dit med planering och skapande och under lajvet.  Men som sagt. svårt att planera om man inte vet vad man vill spela.

Oj.. måste äta min frukost nu.. måste ta hand om degen snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s