Livets berg- och dalbana

Jag flexade loss torsdagen och fredagen. Jag är tacksam att kunna göra så. Tänk om man jobbat någonstans där man inte haft flex. Eller där ens arbete inte var såpass självständigt att man kunde ta plötslig semester. Det är en sak att vara sjuk.. men att man plötsligt, trots att man själv är frisk, behöver vara ledig… ja.. då kan det bli svårt. Då är jag tacksam över min sommararbetsplats.

På tal om arbetsplatser så hade jag sökt ett arbete på Jordbruksverket. Hade till och med haft telefonintervju. Börjat undra varför de inte hört av sig. Försökte ringa kontaktpersonen men det var ju semestertider. Så.. damp det ner ett mail igår eftermiddag. Rekryteringen för tjänsten har avbrutits. INGEN fick jobbet. Då undrar man… varför? För att ingen var bra nog.. eller för att de helt enkelt inte behövde eller hade råd? Nåja.. där rök den chansen.

Jag säger det.. om någon vet någon som vet någon som har en kontakt som känner till ett ledigt jobb….. rekommendera mig!!! Jag är en avdankad biolog/djurskötare/programmerare som måste.. MÅSTE ha ett.. riktigt… jobb!!!.. snälla.. NÄSTAN vad som helst går bra…. :/

Syprojektet har avstannat på grund av mönstret. Det visade sig vara ALLDELES för stort. Så nu har det ritats om och jag ska börja om från början. Nu jävlar. ska det vara så svårt att göra en frakking klänning eller!?

Annars…. jovars.. försöker ta mig upp ur svackan som varit tidigare och peppa mig själv att kämpa på till oktober. En dag i taget. Att INTE försöka styra ALLT i mitt liv, för det är omöjligt och leder bara till magsår.
jag försöker väl också komma i form men det går ofantligt sakta och jag känner mig så underlägsen alla de i min omgivning med sina motionsvanor och bra träningsanda. Vet inte hur jag ska hinna allt jag vill när jag inte ens hinner det jag måste.

Livet är fakking underbart… var i helvete är min sommar!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s