Helgen

Jag hade långhelg denna helg som varit. Tog fredagen på flex och va bara hemma. Jag hann med att städa och umgås med hunden. Det var väldigt skönt att få jobba bort småsaker hemmavid.
Vi, sambon och jag, hämtade sedan ut våra paket på posten. Mitt 13kg tunga tygpaket och hans två stora kartonger med sällskapsspel han beställt. Då var skrindan bra att ha!!!! Utan den hade det blivit grymt knöligt att ta hem allt. Men med skrindan gick allt finfint och det fick till och med plats en bal med toapapper på lasset också!

På fredagens kväll gick jag och sambon på bio. Vi såg Batman-filmen som just kommit ut och jag gillade den skarpt! Men så är jag ju en actionfilmnörd. Jag skiter kungligt i vad den tecknade serien eller serietidningarna har för story om Batman eller hur skurkarna ska vara osv osv. Jag stör mig lite på folk som kommer med kommentaren ”Ja.. men enligt utgåva blablabla så ska den karaktären vara så här och han gjorde så och så och så…. ” Kan de inte se en film för vad det är. En film. Tänk på det som en cover av en låt? Var den bra.. ja? nej? Nuff said.
Jag gillade ju skurken skarpt … men.. så hejjar jag ju oftast på skurkarna i filmer.. hrm.. 😛 Särskilt om de är riktigt elaka och bra gestaltade. Vilket jag tyckte Bane var. En stark rollprestation av Tom Hardy. Kan inte vara lätt att agera när man inte kan använda hela ansiktet för att uttrycka sig. Men ögonen sade mycket. Och beteendet. Nåja.. nog om det. den var bra!

Sedan var planen att för helgen åstadkomma vissa uppgifter. En provdocka skulle göras. Delar till tält skulle klippas ut.  Delar till särk två skulle klippas ut. Det behövdes också tvättas.
Tvätten blev iallafall avklarad. det tog två långtidspass att få allt torrt tack vare den sugiga torktumlaren. Men nu är det fixat.
Några tygeskapader blev det dock inte.. och ingen provdocka heller.
Istället kom det över lite kompisar både på lördagen och söndagen och vi spelade några av de spel som sambon köpt. Illuminati, Small world och A touch of evil. Bra spel alla tre! spelas gärna igen. 

Nu så är det åter en arbetsvecka och jag hoppas på att få något gjort både på jobbet och hemmavid. Får se hur det går med det. Jobbet har jag ju iaf tid avsatt till. Hemmet blir ju lidande för då är man redan så trött och prioriterar bara det man måste göra. Kanske hinner jag sy klart hängselkjolen ikväll. Eller den första särken. har två små bitar sidosöm samt fixande av ärmar kvar på den. Kanske minska halslinningen lite. Vi får se helt enkelt.

Jag går också och funderar på en födelsedagspresent åt min älskade sambo… men jag vet inte vad. … . … .

I övrigt känner jag mig lite.. halvdan. Har börjat få spontankramp på utsidan av vänsterfoten igen. Känner mig småyr ibland och lite mer trött än vanligt. Men i år har jag inga synproblem iaf. jag tror mest det beror på nån lätt depression. Att mörkret är på intågande och min kropp vet detta så den mår dåligt för tidigt. Elaka kropp.
Äh.. det går nog över så småningom.

Jag ser iallafall fram emot att få sy mitt tält och mina lajvkläder. Jag mätte upp bottenytan för tältet i trädgården och det kommer ju bli asstort! trots att jag valde att göra det lilla tältet. Haha.. ja.. definitivt att man får plats tre pers där i. Bara hoppas att det blir rätt och att det blir regntätt. Ska impregnera det när det är klart. Problemet är väl att det kanske inte blir förrän till nästa år. Beroende på hur snabb jag är med syendet. Misstänker att det blir ett vintergöra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s