Lång dag igår – hemma idag.

Onsdagen blev lång. Förmiddagen var trevlig och lunchen tillbringades med sambon på Sol och Ris. Det var väldigt mysigt 🙂
Vi diskuterade bland annat en ommöblering hemma och han hade bra ideer på hur det skulle gå till. Lite sugen på att fixa allt på en gång, var jag allt efteråt.
Men eftermiddagen var inte lika trevlig. Det spöregnade. Visserligen var jag inomhus men det blev så mörkt att man verkligen behövde lamporna tända.. det var som sent sent på kvällen.  Lyckligtvis lättade det.
Något som inte lättade var min öronvärk. efter veckor av obehag i örat så har det börjat göra ont. Jag kände mig allt hängigare och jag gick hem kring halv fyra. Då ringde jag ganska omgående till Vårdcentralen och fick en tid till en läkare.

Senare på kvällen tog jag en alvedon, åt lite och gick iväg mot Valla. Allt för hundens skull. det var drop in träning hos Hundgruppen och jag ville prova på. Det visade sig vara roligt och Shiva var snabb på att plocka upp vad hon skulle göra. Jag gillade tanken med de 4 lätta stegen och de har fyra onsdagar till som är drop in träning.
det som var lite nervöst var att de som var där var alla jägare eller djupt in i jägarintresset. Kände mig liiiiiite avig i sällskapet. Men Shiva visade att hon kunde.

Sen efter en timma orkade inte jag mer i regnet och blåsten. Jag var hungrig, trött och mådde mest blä.
Lite mat och sen en varm dusch. det var väldigt trevligt. Sedan sova.

Idag blir det väl mest häckande i soffan. Knarkande av värktabletter.. efter läkarbesöket. Det är så svårt att koncentrera sig när ena halvan av huvet bultar och gör ont. Jag hoppas de hittar att det är öroninflammation och att jag får penicillin. Klart med det!… nåja..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s