Näst sista tisdagen

Idag är min näst sista tisdag på Länsstyrelsen… eller.. det var.. för jag är hemma nu. Jag hade tänkt jobba till fyra men mådde så fruktat dåligt att det var skönt att veta att jag jobbat mina åtta timmar och kunde gå hem utan att oroa mig. Jag fryser som fasen, är täppt i bihålor o snok och mår illa. Magen är även den i uppror. Jag vete sjuttsingen vad som kan vara fel. Misstänker en förkylning i kombination med någon form av dålig mat/frukt/dricka… men.. jag har inte ätit eller druckit någonting illasmakande idag… (förutom kaffet från kaffeautomaten på jobbet, men det räknas inte)

Sambon ligger också utslagen just nu, tillsammans med katt och hund, i sängen. Bäddade ner honom under ett täcke extra. Jag kan inte ligga ner för då kan jag inte andas och det är så äckligt…. så blir man alldeles torr i munnen.
Får se hur det här går imorgon..

Många järn i elden nu. Mitt restnoterade paket från slöjddetaljer har trillat in och är moget att hämtas. det är mina läderverktyg och min tråd. Massor av planer för min stundande ”ledighet”. Det ska städas och fixas hemmavid. Jag tänkte försöka återuppta min plan med träning. Mitt träningsprogram har blivit lidande när annat i hemmet gått före. jag ska också plugga förståss. Vilket påminner mig.. jag måste slå en signal till min akassa också..
kanske ska räkna efter vad jag eventuellt kommer få i pengar.. och leta upp alla mina papper jag behöver.

Jag ska baka i helgen är det tänkt. Och diska, städa, tvätta. Men lite kan vänta. Ska hinna plugga lite. Sambon ska skriva högskoleprovet på lördagen.

det är säkert mer jag borde göra i helgen.. massor mer.. men.. orkar inte tänka just nu… fy fasen vad jag hatar att må dåligt. Hoppas det går över fort. Får köra lite blandning av huskurer.. ingefära, vitlök, c-vitamin och en snapps 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s