Försaka

Det har gjorts igen. jag har försakat ting jag vill göra. Planerade ting. Planerade sedan ett halvår tillbaka om inte mer. Det blir inget lajv i sommar. Jag hinner inte. Jag måste prioritera annat. jag misstänker att jag troligtvis aldrig kommer iväg på ett lajv igen men det får vara så då. Något jag inte tänker ge upp är att sy iallafall. Ska göra klart mitt tält. Kanske kan jag hyra ut det till andra lajvare när jag är klar med det. Vi får se.
Jag har gjort en liten beställning från Panduro. Lite minipyssel ska man väl ha tid med mellan jobb och fritid. eller?
Har idag en molande huvudvärk vid ena tinningen. misstänker att jag inatt gnisslat tänder. Igen. Värken ligger bakom ögat och får mig att känna mig lite lustig i ögonmusklerna. Men det går över bara jag försöker slappna av i käken.

Det är ingen rolig känsla att ständigt behöva omprioritera och välja bort saker man vill göra. Jag vet att det är vardagsmat för nästan alla men det gör det väl inte roligare för någon. Jag känner att jag måste ha något roligt att fokusera på en bit framåt i tiden. Något som kan planeras pö om pö. Jag får leta ny inspiration. Kanske planera bröllop? Fest? Nått nytt klädesprojekt? Jag har andra småprojekt jag lovat göra och de ska jag givetvis färdigställa. jag kan nu fokusera lite mer på dem. Om skolan tillåter. Måste studera också. Vill gärna bli klar så fort som möjligt.
Ja, det är mycket man vill… vet inte om jag åter är på väg att fly in i drömmarnas land lite. jag har gjort det förut i perioder i livet som varit svåra eller tråkiga. Mycket dagdrömmar och smått oordnat leverne. Har inget emot dagdrömmarna men har inte tid med oordningen. Nåja.
En sak i taget.

Ny vecka. Nu kör vi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s