Typisk måndag

Natten till idag var som vanligt… avbruten sömn för att hundar och katter gjorde saker om vartannat. Nåja.. var någorlunda vaken när jag skulle vara det. 

Trodde jag missade min sedvanliga buss, inte för att det egentligen spelar någon roll när de går var tionde minut, men det är liksom…. störigt. 

På jobbet upptäckte jag snart att jag valt sämsta klädseln…. Syntetmaterialen tyckte jag skulle få sjutusen stötar. Fick en i pekfingret från kaffeautomaten.. aj som faaasen säger jag bara. I pekfingret där jag har en självspricka.. skitskönt.. not.

Jag var väldigt trött och mådde trasigt på eftermiddagen. Mental trötthet är den värsta sorten. Jag hade svårt att stänga ute ljuden på bussen och det kändes som att om det låtit lite mer hade jag börjat gråta. Jag var trött och hungrig, så anledningen var kristallklar. 

Kommer hem.. tänker ta hand om disken lite snabbt för att jag ska laga lasagne. Upptäcker att det står vatten i botten på diskmaskinen. Yay. 
Lagar lasagnen. Medan den ugnas misshandlar jag diskmaskinen. Slutligen kör jag den tom medan lasagnen står på eftervärme och jag och hunden sticker ut o springer.
passade på att starta bilen en snabbis. Den behöver nog rastas imorgon. Kanske kan sitta i bilen med Shiva.. hon gillar ju inte bilen, bara desinationen. 

Blev lite springande.. inte mycket. sitter just nu och gör motionen ogjord genom att äta chocolate chip cookies.

Hade tänkt hinna plugga.. men det orkar jag inte nu. min hjärna känns som om den blivit attackerad av en stavmixer…. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s