blogga!?

Ska man hinna med att skriva något också… det vete katten.

Dagarna spenderas på jobbet med intensiv problemlösning. Det är absolut inte tråkigt men mot slutet av veckan känns hjärnan lite som överkokt pasta. Vi är åtminstone två som går o väntar på att platsannonstider ska gå ut och resultat ska meddelas. Det är svårt att inte hoppas lite men samtidigt…. vågar jag inte riktigt.

Jag sitter inte bra på jobbet. jag kommer på mig själv flera gånger att jag drar upp axlarna, så nu håller jag på och provar olika stolar och höjder på bordet för att hitta just min bekväma position.

Snön har återvänt. Det är ju ljusare, men jag vill gärna ha vår. 
fåglarna har ju redan börjat kvittra intensivare på morgnarna. vet de inte om att det bara är februari. 

När man kommer hem från jobbet är det inte mycket som hinns med utöver det vanliga. Det ska lagas mat, ibland måste köket grävas fram för detta ändamål. Hunden ska ut och få lite motion samt roas lite. Vi tränar på lite saker för att hon ska få lite mental stimulering. 
Sedan äter man, kollar sin mail och så var det dags att sova för att vakna nästa morgon och upprepa. Hur hinner folk med allt de hinner med. Det undrar jag.

Jag har gått över på nästa kurs nu, Psykiatri 1. Det är intressant att läsa om mental ohälsa och vad som görs för att medicinera och ge terapi samt annan hjälp till de drabbade. Naturligtvis hade avsnittet om fobier en stor fet spindel på en halvsida….. fint… fint.. Nä.. jag satte absolut inte någon post-it lapp över den…. ok då. det gjorde jag. Precis som i mina biologiböcker från Uni.. haha.

Nu sitter jag här, lördag morgon och kan inte somna om. hunden fick sin mat kl 6,20 och nu datar jag med katten i knät. min fot sover… så går det när man sitter halv skräddarsits bara för att katten ska ha det bekvämt. Vad man inte gör för sitt djur.

Dagens schema innefattar hämtning av cykel, städning, organisering av förråd samt eventuellt brädspel med kamrater till kvällen.
I helgen ska jag också hinna med att skriva mina två Psykiatriuppgifter så att jag kan skriva min reflektion någon gång i slutet på nästa vecka alternativt början på nästa. 

Kanske ska pilla i mig lite frukost om jag ska orka med dagen 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s