Länge sedan sist

Jag har varit dålig på att skriva något över huvudtaget. Kan bero på att det inte händer så mycket alls eller att jag är lat.. eller båda. 
det händer faktiskt inte alls mycket hemmavid. Jag knegar på på länsstyrelsen och avvaktar framtiden. Jag undrar vad som händer efter att mitt jobbkontrakt går ut. 
Helst skulle jag vilja ha ett jobb som är på en och samma plats, varierat med lugnt och aktivt fysiskt arbete. Ibland igång, ibland stilla. Växter får gärna ingå. Skulle älska att jobba med trädgård… men det har man väl inte något chans till. 
Annars tror jag att jag skulle göra mig utmärkt som mångmiljonär. definitivt. 😛

I helgen har vi städat lite.. men på söndagen fick jag min första ”göra ingenting hela dagen”- dag. Det var den första på väääääääldigt länge. Det kändes skönt. Jag kände mig värd lite slöseri med tid. 

Förrådet är optimerat och väntar på frysboxen. Lilla frysen har Marcus frostat av så det är bara att tuta o köra. Ska rensa hårt bland papper. försöka städa i bokhyllor så att ytterligare en bokhylla kan flytta. Vill gärna göra det denna vecka för jag vill så mina frön nu. Har köpt tomatfrön, broccoli, sallad och vaxbönor. Sedan har jag massor av frön som är gamla som jag borde göra något med.. se om de kommer upp. 

men.. nu ska jag göra mig iordning och ta mig till jobbet.
Hakuna Matata och allt sånt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s