ska man ha tid…

.. att blogga också?

Jag känner det som att jag inte hinner med hälften av vad jag borde. Vardagarna går åt till att göra det nödvändiga som laga mat, träna med hunden, umgås med fästmannen och sova. Kanske skulle jag satsa mindre på att sova? Då kanske man kan ha en timma till av något.. Å andra sidan skulle jag då inte orka hålla igång lika mycket dagen efter. Jag går ju trots allt upp klockan 6 på morgonen. Dessutom är jag kvällstrött så risken blir ju att det mest går åt tid till att sitta o stirra in i en vägg nånstans. Måste kluras på.

Helgerna går åt till tvätt och städ. Visst umgänge med kompisar blir det men samtidigt känns det som att man inte hinner något alls. 

Nu när jag lagt lajvplanerna på hyllan har jag börjat fundera på att sy lite mer… ”normala” kläder igen. Visserligen 50-tal men varför inte! Jag tror att det kan vara en stil för mig. Då nalkas nästa problem. Tid att sy. Jag måste verkligen försöka ta mig tid. Men jag skjuter upp det hela tiden. Synd… men någon dag, kanske denna vecka, ska jag nog ta mig till en tygbutik iallafall och se om jag kan hitta nått sött tyg, kanske ett mönster. annars får jag köpa mönster online eller göra mitt eget.

Trodde inte jag skulle vara nervös över att ställa upp i en låtsastävling. Rallylydnad är ju skoj men jag tror inte jag har tävlingsanda. Jag försöker att inte tänka på att det kommer vara en massa andra där, både människor och hundar. Istället försöker jag tänka på hur roligt Shiva kommer ha det. med just andra människor och hundar omkring sig. Jag har skrivit ut svartvita exemplar av rallylydnadens nybörjarskyltar. har laminerat dem också så de håller ett tag. Ska bara plugga på vad de betyder. Kan vara bra att veta. Nä.. tävla i det blir det nog aldrig. Men dra ihop några stycken och träna kan jag nog vara med på. 

I helgen har jag gjort mycket. kanske mest för att jag inte hade mitt Lejon hemma att umgås med. Det har tvättats och städats. jag har också sått frön. Tomat, sallad och broccoli har jag försått. Så får vi se vad som kommer upp. Tänkte prova att använda kokosvatten sedan när plantorna kommit upp. Iallafall på tomaterna. 
När det blir varmt nog ska jag också så morot och rädisor samt vaxböna och sockerärt. Men det gör jag direkt på friland.

Just nu håller jag på att laga käk. Kokt potatis, stekt korv och stekt ägg. Vi har spelat lite brädspel med vänner och fastän vi alla förlorade och spelet vann så var det roligt. 😀

Det var säkert massor mer jag tänkte skriva men jag minns inte ens hälften. 

Jo just det. Vila i frid, prinsessan Lilian.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s