Morgonkvisten torsdag 4 april

Jag tog mig tid och ork att svänga ner på stan igår. Jag hade minälsklng med som moraliskt stöd också. Första stoppet var Bokia. Där hittade jag en enkel ny flora som jag givetvis ville ha.

image

Jag köpte också en annan bok som. jag var nyfiken på.

image

Jag är inte helt överens med Cesar om alla metoder han använder men mycket av det han säger är nyttigt och stämmer. Det kommer oavsett åsikt bli intressant läsning. Dessa två böcker gick tillsammans på 119 kronor. Very nice. Efter det drog jag med mitt Lejon till en tygaffär. Eller… Faktiskt till Tygaffären. Den heter ju så. Jag hade innan påsk misslyckats med att hitta ett tyg som passade mitt kjolmönster. Ohlsons tyger kunde inte leverera, så att säga. Men det kunde Tygaffären. Det dröjde inte länge förrän jag hittat flera möjliga kandidater.

image

Vinnaren blev detta. Den tävlade mot ett svartgråttrutigt med glitter och ett tjockare lila tyg som tyvärr föll på priset. En meter köpte jag för hela 75 pix. Kan jag leva med. Medan jag stod där och velade såg jag tygerna på hyllan längst ner. Ylle…… Genast var lajvaren i mig framme och rotade efter prislappar. Hittade ingen men däremot en lapp som berättade att rullen var köpt från Korps. 😀 Ja… Jag blev både bitter och glad. Jag vill gärna lajva och livet kastar saker i ansiktet på mig hela tiden… Men jag hinner inte och vill inte att ett lajvprojekt ska övergå i negativ stress. Stress kommer alltid finnas men det kan ju vara bra ibland. Under en helt annan rubrik så måste jag plantera om nu. Det ser förjävligt ut i lådan.

image

image

Så ser det ut i badrummet just nu. Ett helgprojekt. Som med allt annat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s