Tid. Vaddå tid!?

Vem fasen har tid att blogga!?
Inte jag iallafall. Vet inte hur andra lyckas att skriva nästan varje dag. Jag vet att de har lika mycket och i somliga fall mer än jag att göra. Grymt impad men också frustrerad. Jag har haft saker att skriva om. Känslor, ideer osv osv.. men nä.. faktum är att nätet och datorn är avsevärt lågt prioriterade.

Idag har det varit måndag. Hektiskt på jobbet och det jag ville få gjort blev bara gjort till hälften. Men måndagar är sådana. alla trådar ska samlas och det tar tid. 

Snart ska jag ha semester. det ska bli skönt även om jag bara tar en vecka. En vecka plus en dag. Torsdagen, dagen innan midsommar och sedan en vecka. Det är också Bråvalla då. Ska visserligen bara dit en dag, men ändå. Ska ju dit med syrran! 😉

Vi, vår lilla familj minus katten, har varit och badat. Ok… matte och husse badade inte på riktigt utan vadade lite i strandkanten. Men Shiva. Hon badade. Hon simmade o grejer. Hon var så duktig!!!!!

Jag hade annat att skriva men minns inte.. nu ska jag gå och duscha och sedan sova när Älsklingen kommit hem. Han är sin första dag på jobbet idag. 

Nähä.. duscha.. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s