Snart semester!

Jag sitter som på nålar. Nja.. eller kan man säga så. En dag kvar till semester. En dag kvar. Känner mig både nöjd och stressad. Hinner inte alls det jag vill hinna på jobbet. En massa småtjaffs dyker upp hela tiden. Jag har nu full förståelse för varför det tar sådan tid att få alla ansökningar klara i tid till årets utbetalningsdatum. Jösses.

Älsklingen har jobbat sin andra dag. Verkar gå finfint, precis som jag trodde. Hundvakterna kör slut på hunden om dagarna 😛 Det känns skönt att inte behöva oroa sig. naturligtvis oroar man sig ändå, men inte på samma sätt.

Anden som ruvade utanför länsstyrelsen i en av rabatterna har nu flyttat. Hennes ägg kläcktes och även om jag själv aldrig såg dem så fanns en fin bild på vård intranät idag. Hoppas de hittat till lugna vatten. Säkra vatten framför allt.

Älsklingen ville beställa en namnskylt. Efter lite googlande så hittade jag http://skyltmax.se .
De säger att man kan få rabatt eller gratis om man bloggar om dem.. så varför inte. Han förtjänar en fin namnskylt efter allt hårt arbete han lagt ned på sin utbildning.
De är dessutom billigast och har en enkel designprocess för namnskylten. Olika val också på fästanordning. Undrar om jag ska beställa en skylt till mig också… även fast jag är långt ifrån färdig.

nahe.. laga lite mat kanske! Pannbiff och morot/blomkålsmos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s