semester

Jag har fortfarande semester. Det känns härligt. Jag har snickrat, sytt och latat mig. Vädret har inte spelat så stor roll. Jag gillar alla väder. 
Har dock fortfarande otur. Upptäckte precis innan semestern att jag fått ringorm. Det är en svampinfektion som kliar och gör fruktat ont. Den har jag nu behandlat med Daktacort. Man ser inte längre märkena men jag ska behandla två veckor till för att vara säker. 

Vi har varit och badat med vovven. Hon har blivit en riktig delfin i vattnet. Hon skyndar sig ned till vattnet och slänger sig i för ett första kort sim. Sedan väntar hon på att vi ska komma ner i vattnet. Jag har inte badat helt förrän igår. Då simmade jag lite. När nu både husse och matte var i vattnet var det ingen hejd på simmeriet Shiva gjorde. Nästa inköp blir nog en flytväst till henne så kan hon simma hejdlöst. 

Just nu är älsklingen iväg och jobbar natt. Jag tittar på Matrix och katten försöker kela till sig mera mat. Men hon får inget. Hunden har gått och lagt sig i protest. 
Katten har, trots ett rigoröst matschema, ej gått ner i vikt. Det vill säga, inget snask från matte och husse samt endast den dagliga mängden mat. Förut har hon fått fri tillgång. Men vi måste göra nått mer. Får prata med djurkliniken. Dock kommer de väl pracka på en nått dyrt bantningsfoder man inte har råd med. Nåväl, katten måste gå ner i vikt. 

Hmm.. ska kanske gå o sova. Imorgon blir det mera borra och lacka det sista av bokhyllan som redan är klar. Sedan ska den bara torka och flyttas in i köket. Kan kanske inte göra det dock förrän trapphyllan är klar. Annars kan inte tjockiskatten ta sig upp till sin mat. får se till att snickra klart den. 

Till helgen är det Lionga ting. Jag snickrar fortfarande på kläder till det…. får se hur det blir. lite synd att jag inte har några spännbucklor. 

Äsch.. är så trött att jag sitter och skriver samma sak om o om igen.. Har ju redan skrivit detta tidigare.

Jo, jag köpte mig en Samsung Galaxy S3 istället för mitt slöa härke. Känns helt rätt. Det trista med dagens telefoner är att de är så hala och det finns inget att fästa något säkerhetssnöre i. Trist att de tagit bort det. 

Nae, nu får det nog vara bingen som lockar. Är trött i ögat. och imorgon väntar mer snickeri och andra grejer. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s