Sharknado

Helgen inleddes lite soft med en utekväll på Horse n Hound. God mat, gott sällskap och lite cider och vin för min del. Det var skönt avslappnat och faktiskt inte alls mycket folk. Kanske kom det mer efter att vi gått. Vet inte… bryr mig inte, var nöjd med att det inte satt folk omkring oss och skrek.
Tack Olle för hundvakten!!

Det gick inte många knop på lördagen sedan. Vi åkte till hundgården med vår vovve och hon fick hunda av sig lite med de andra odjuren. Sedan tog vi en kort sväng upp till Bondens marknad, Köpte inget dock men det var mycket trevligt som såldes. Jag gillar idéen skarpt. 
När vi kom tillbaka till bilen startade den inte. VI fick ringa till Marcus pappa som kom och mekade lite. Visade sig vara kopplingen till batteriet som inte funkade. det hade bildats för mycket oxid och kontaktytan var i stort sett noll. Men efter lite skrapande och fixande så gick det finfint. Alltid lite klurigt när det inte är ens egen bil, man vågar inte riktigt pilla. Men nu vet vi det och skulle kunna fixa det om det hände igen.

I helgen har jag sett två filmer. 
Sharknado. Det var slöseri av en och en halv timma. Skådisarna kändes som de läste innantill och bluescreen och CG var hemska. Men, jag har sagt att jag ville se den. Annars har man ju inget roligt att prata om 😛 Man kan ju alltid diskutera bristen på logik i den eller försöka såga eller förklara den utifrån vetenskapen. Haha.. kan bli rätt skoj.

Såg också Fast n Furious 6. Helt ok film. Även om jag sett alla FnF filmerna förutom Tokyo Drift så är jag inte hysterisk så fort de gör en ny i serien. Jag gillar ju dock Vin Diesel. Den har dock många nyckelelement för en bra actionfilm. Det som störde mig i denna var slutstriden. Det var en helvetes lång startbana som flygplanet åkte på. Ja.. nåja. jag älskade slutklämmen i eftertexterna vilket indikerar att det kommer en 7’a. Rätt awesome. 🙂

I övrigt har jag planterat om lite blommor, grävt igen ett hål i trädgården, tagit in de sista tomaterna för mognad inomhus och plockat lite äpplen. Borde ta med till jobbet. hmm. 

Har också anmält mig till uppstarten på ett brevlajv. Det ska bli skitkul att få lajva lite avslappnat sådär. Få snygga brev, få skicka snygga brev. Kommer bli skoj 🙂

Något jag INTE gjort är sovit gott. Jag har en katt som skriker var tredje timma och tuggar på plast, tejp och elkablar tills hon får nåt att äta. Kattjävel… Detta har avlösts med en hund som är rastlös och måste ut och kissa bara för att hon ändå är vaken. Om katten inte hållt oss alla vakna är jag säker på att vi sovit hela natten. Jag är INTE glad i min katt just nu. 
Imorse skrek hon om och om igen. helt sanslöst. Hunden låg och var jättehungrig, magen knorrade till tusen. Så.. det var bara att gå upp.. nu när de fått mat så ligger både hund och katt och snusar så gott.. BAH!!! Jag är INTE glad.. 

Idag kommer bli en sån där underbar dag….. 
Måste för övrigt skaffa hundvakt.. Ingen som känner någon? Snäll men kattgalen hund som behöver komma ut lite på dagen och ha lite sällskap ibland. Jaja… det löser sig väl. Denna vecka blir det hem på lunchen för matte två dagar. 

Nahe… ta och smita till jobbet lite tidigare idag så man kan smita från jobbet lite tidigare idag.. heh.. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s