Time flies…

Jag hinner inte med att blogga så mycket som jag velat. Inte för att jag har mer att skriva om än vanligt men ibland glömmer man bort hälften eller mer av alla de där fyndiga grejerna man skulle skriva om.

Jobbet är inne i en stressig period då vi förbereder för första utbetalningen till lantbrukarna. Det känns inte stressigt per se, men man vill ju att så många ärenden som möjligt ska vara lösta och med i första omgången. 

Jag förbereder mig också inför stundande brevlajv. Det ska bli spännande. Har införskaffat stift, skaft och bläck från Historiska Kompaniet i Gamla Linköping. 

Har varit på bio, sett nya Riddick-filmen. Den var ok. dock var den lite av en kopia på sin förfader, Pitch Black. Sevärd men kanske inte på bio. Hoppas dock det kommer fler. fast just nu spelar han väl in Fast n Furious 7 misstänker jag… 

Storhandlat har vi gjort. Vi åt upp i stort sett allt i frysen. Sedan storhandlade vi. Kändes skönt att fylla frysen igen. Även om det går på mycket pengar är många saker sådant som kommer räcka längre än en månad.

denna vecka blir lite trög. Älsklingen jobbar kvällar alla dagar utom fredag. tråkigt. Men… då får jag och hunden hitta på något. Och katten ska aktiveras. Katten ska för övrigt till sitt andra tjockismöte på tisdag. Lite vägning och koll. Måste också köpa mer mat. den räcker precis till och med tisdag. 
Katten håller mig fortfarande vaken om nätterna. värdelöst. 

nahe.. Jobb!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s