No rest for the…

Veckan som gått har varit odräglig. Jag har bara blivit tröttare och tröttare. Jag trodde jag undsluppit höstdeppet men uppenbarligen inte. Jag mår bättre än tidigare år, so far, men känner tröttheten och bristen på motivation sprida sig. 

Tröttheten beror också på att jag inte sovit en hel natt på väldigt länge. Katten väcker mig minst en gång, ofta en halvtimma innan klockan ska ringa. Hunden har börjat med att vilja gå ut och kissa på nätterna igen.. misstänker att det bara är för att katten går upp och skriker. Om inget skulle störa skulle Shiva sova vidare. Men vem faan kan sova när en kattdjävel sitter och skriker. Struntar man i henne börjar hon leta efter saker att gnaga på. Kablar, tejp, plastbitar. Jag älskar den där katten men ibland blir jag less. 

Idag, lördag, har det varit jobbigt. Efter en likadan natt som vanligt var jag väldigt trött. Men upp klockan 6ish. Mata djuren. Stoppa in tvätt. Hämta älsklingen på jobbet, Gå ut med hunden, Tvätta lite till. Iväg till Bondens Marknad och handlade lite gött. Rödbetor, lök, lila blomkål och bröd. Sedan hem och fixa med tvätten. Efter tvätten, ut med hunden på långpromenad. Sedan fick jag vila lite. 

Har börjat kolla på Neon Genesis Evangelion igen. Såg aldrig klart den sist jag försökte. Den är bra men lite skum. Inga spoilers nu!!! 😛

Imorgon ska jag försöka ha en sovmorgon. Dvs upp, utfodra odjuren, och sedan somna om. Hoppas det går. 
Sedan under dagen ska vi förhoppningsvis komma iväg till Vidingsjö hundgård, Lasses hage. Den är så mycket större och bättre för vår vovve än Elsas Hage. 

Nu är jag så trött så jag totalt tappat spåret. Det är jobbigt att vara så mentalt trött att man är nära gråten. Jag är inte ledsen, men bara så trött. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s