kallt och mörkt.

Trist att det ska vara så mörkt.. vädret har ändå varit skapligt.

Var på enhetsresa under torsdagen. Ute på Vikbolandet och gjorde besök på några gårdar med olika sorters produktion. Jag kan till exempel rekommendera Sänkdalens glass. Just nu minns jag inte allt, men hjortar och kalkoner och ekokossor. Fina ställen och mycket mark inblandat. 

Mår peck rent mentalt. Mörkt.. allt dör.. trist. Kallt. Jag är inte orolig över vad som händer när jag blir arbetslös, har varit det förut och ska nog fixa det denna gång också. Det som är mest stressande just nu är hunden. Jag vet att det inte är lätt och alltid en dans på rosor att ha vovve. Och att egentligen sover hon när vi inte är hemma. Men det är jobbigt att lämna henne fyra timmar i stöten. Det är jobbigt att stressa fram och tillbaka till jobbet, även om det mestadels är fysiskt tröttande. Det är just det att hon inte blir stimulerad på samma sätt. Säkert nyttigt för henne… men ändå… hönsmamman i mig mår fruktansvärt.

Jag känner mig annars rätt låg. Rätt värdelös. Jag är 34 och har inget fast jobb. Jag har inte ens kommit i närheten av mina drömmar. Villa volvo vovve. Nåja.. jag har faktiskt världens bästa vovve. Och jag har min älskling, mitt Lejon. Mannen i mitt liv.. skulle inte byta mot något i världen.
Ändå känns det förjävligt att inte ha stabil inkomst, Att ständigt fundera över var slantarna ska komma ifrån.  Jag har ändå haft turen att ha jobb några månader i rycket men nu är det också slut. Skulle liksom vilja bilda familj… du vet det där med bröllop och bebisar….. Misstänker att den biologiska klockan tickar på…. jag som aldrig ville ha något barn.. 

nåväl… har nu en hel helg att bittra ihop på. 
Eller vika tvätt, skriva riktiga brev. dammsuga, diska, roa hund och katt. kanske gå till gymmet. sova vore trevligt.. 

Sitter och funderar på att slösa pengar. En ny soffa och en bokhylla. 

Men.. nog om det. Jag ska göra iordning sängen för min trötta älskling som kommit hem från jobbet. Han ska jobba tidigt imorgon så han behöver sova. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s