Raketen

när man var liten så lekte man ofta den leken. Som avslutning kanske. man stod i ring. man klappade händerna och stampade fötterna. Först sakta men sedan allt snabbare. därefter lägger man på ett pysande ljud och när man inte kan klappa och stampa fortare så tjuter man och lyfter händerna mot skyn. 
En klassisk uppbyggnad av energi. Och utsläpp av energi. 

Just nu, i detta nu, känner jag mig trött och utpumpad. Veckan har varit alldeles för kort och för lång. Imorgon är det fredag. Jag går halvdag. Jag går min sista dag. 
Jag tror många skulle känna sig nedstämda och gå på halvfart när de visste att tiden på en arbetsplats började lida mot sitt slut. Jag har inte känt mig nedstämd. Jag har varit bra förberedd. Klart jag inte vill sluta egentligen. Bättre arbetsplats får man leta efter. Hur stor är chansen att man hittar en arbetsplats med samma stämning och anda. inte stor. 

Men.. istället för att känna mig nedstämd så känns det som att jag sitter på en stor raket. En raket vars startmotorer just börjat ryka och mullra. Jag har ett huvud sprängfyllt av inspiration och motivation. Nu gäller det bara att portionera ut det i rätt dos så att det inte blir en explosion och inget mer… eller ett mjukt litet ballongfispip. 

Så på flera olika nivåer mår jag olika.. I själen är jag trött just nu. dagen har varit lång och intensiv. 
Åt förresten lunch med mitt gäng idag. de bjöd mig. det var trevligt. Passade på. det var ju torsdag.. så ärtsoppa och fläsk med pannkakor sedan. Gött!!!

På en annan nivå är jag bestämd, välplanerad och lugn. Bidar min tid lite. 
Ytterligare ett annat plan är barnsligt förtjust i att ha en massa tid till att göra saker hemma. Är man hemmakär så är man. 
Jag ska bara balansera allt så det blir rätt och bra. 

men nu ska jag natta min älskling. han ska upp i arla morgonstund. 
och imorgon är min sista dag. för den här gången…. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s