December

En bra bit in i december. Snön är här. Med råge. Frågan är väl om den ligger kvar ett tag. Vore najs med en vit jul. 
Julklappar är lite svårt.. så trist att bli arbetslös innan jul och krångla med A-kassan precis innan. Nu är alla papper inne dock, så förhoppningsvis ska det gå vägen. 

Att ha en katt på diet är nog liiiiite som att ha en bäbis. Var fjärde timme kommer katten och skriker och väsnas. Biter på sladdar och annat spännande. Grejen är att hon bara får mat fyra gånger per dygn. Tiden där emellan måste man ha tålamod och försöka distrahera henne med lek och annat. 
Dagarna är väl en grej. Problemet är på nätterna. Klockan 3 på morgonen väcker hon mig och hunden. Jag ligger kvar men hunden vaknar och så fort hon är uppe vill och behöver hon gå ut. Så upp och kasta ut hunden och ge katten ett par tre pluttar av sin mat. Sen tillbaka o sova. Klockan 5:15 börjar katten igen. YLA, JAMA, BITA… suck.. sova.. skulle vara awesome att få sova en hel natt. har inte sovit en hel natt på månader. Så,… det är den biten jag kommer ha rutin på.. att inte sova.. sen när jag väl skaffar en bäbis. Jag kommer redan vara utschasad från början.. Haha.. jaja.. 

Älsklingen sover. Han har jobbat natt. Jag ska snart ta hunden på en promenad igen. tänkte kanske låta henne dra pulkan.. inte med något tungt i.. men lite snö så den inte fladdrar. Vi får se hur vi gör. Hon har varit lite halt på ena frambenet och jag vet inte varför, misstänker att det kan ha varit lite för mycket och för långa promenader ett tag. mennu är det borta och jag hoppas att det bara var något tillfälligt. annars får hon hälsa på hos veterinären. Inte för att hon misstycker att vara där. Hon bara älskar alla. Man får ju godis och det är spännande lukter. ibland kanske det händer något läskigt men sen är det över och allt är bra. 

Vill baka.. men just nu är plugget och jobbsök i första led. Skönt iaf att en av oss har jobb. 

Hade säkert massor mer att skriva men i sedvanlig ordning minns jag inte ens hälften säkert. Tänkte iaf att det var dags att skriva någonting. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s