morgonkvist torsdag 6/3

Idag är min sista ”arbetsdag” denna vecka. Denna första jobbiga vecka. Mitt huvud är fullt av nya förkortningar, patientnamn och diagnoser, rutiner och namn på kollegor. Det som tycks mig underligt är att jag fortfarande inte träffat mina tilltänkta handledare och inte har något schema. De visste jag skulle komma och visste att de skulle vara borta denna vecka, så varför har de inte förberett?
Nåja. jag har gått med andra och det har varit bra. Idag ska jag, förhoppningsvis, träffa den ena handledaren. Jag hoppas hon är bra. Att vi kommer överens. Jag måste också välja saker att göra som gymnasiearbete. Kanske kan det vara att göra en MEWS… MEWS står för Modified Early Warning Score. Det består av lite kontroller som blodtryck, puls, syresättning av blod, temp och andningsfrekvens.

Det är jobbigt att gå kväll. Jag gillar inte det passet. Det är förvisso inte så mycket att göra egentligen men det är ju också lite jobbigt. När man gått en kvällstur så går man inte ovanligen en morgontur efter denna. det betyder att man kommer hem klockan 10, äter och går och lägger sig. Sedan går man upp klockan fem och äter och åker till jobbet. 
Det ska bli skönt att detta är sista dagen. För denna vecka. 
Finns så mycket att göra. Det ska tvättas, vikas tvätt, skaffas flyttkartonger och börjas packa. Allt på en gång.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s