Donationer

Jag har då äntligen kommit på vad jag vill bli när jag blir stor. Problemet är att det är Sjuksköterska.
Då jag redan studerat på Universitetet har jag inte längre möjlighet att få CSN-stöd. Därför har jag sjunkit till att be om donationer.
Jag har en sida som är kopplad till min PayPal-sida som gör att det går att donera pengar… Det känns lite B men så får det vara.
Jag ska också fortsätta leta stipendier. Problemet med det är att många vill att man ska vara mitt uppe i sin utbildning, vilja specialisera sig eller vara medlem någonstans.
Ett annat sätt jag tänker försöka äska pengar på är att höra mig för på olika avdelningar/kliniker om de vill sponsra min utbildning mot några års arbete.
Naturligtvis ska jag försöka bli färdig med min undersköterskeutbildning, men där sätter A-kassan lite käppar i hjulen… Inte plugga mer än 50%…. bah.. med en kurs kvar.

Hur som helst. Min sida är : http://www.gofundme.com/nurse-education

I övrigt finns en specifik sida på min blogg, sidan Sjuksköterska, där mer info finns och även den ovanstående länken.

Annars … jag har en vecka kvar på min praktik och det kommer bli den värsta veckan hittills. Inte för att det är svårt men för att jag bara är ledig en dag av sju. Jag ogillar kvällar men kommer jobba tre kvällar. Jag jobbar helgen. Efter detta kommer jag fokusera på flytten. För nästa vecka hämtar vi nycklarna till nya lägenheten. Det kommer bli AweSOME!!!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s