Dags igen

Så var det slut på det roliga. typ.
Idag bär det av till jobbet igen. Jag har ett monsterschema. Och första veckan är mord. Jag har inga problem att jobba så länge jag vet att Shiva och Hades får det de behöver. Det är väl det som är lite av problemet. VI har ingen bra permanent lösning på hundrastningsproblemet. Den lösning vi har nu är bra men som sagt, inte långvarig. Helst skulle jag ju vilja ha ett jobb där Shiva kan följa med.. men inom vården är det inte troligt.

Det också konstigt att komma tillbaka till ett jobb där man borde veta hur saker ska göras men jag är orolig att jag inte minns tillräckligt. Nåja. det kommer tillbaka. Ska iallafall bli roligt att träffa kollegorna och kanske lära känna lite nya människor. Det har säkert tillkommit patienter och fler vårdplatser måste ha öppnats.

Mina projekt att sy går i slow motion. Men jag har planer och mitt arbete är strukturerat. Sitter med livet till min kampfrauklänning. Har sedan resten av klänningen. Därefter ett tält och lite annat. Jag skulle också vilja sy lite 50tals klänningar eller varför inte en 30tals overall, dvs hängselbyxor. Mycket jag vill göra. Men en sak i taget.

Jag har bokat in min på en hundkurs i oktober. K9 Nosework. Sniffa rätt på saker. Jag vet att Shiva gillar det och hon kommer nog att glänsa. Vi kör lite markeringsträning här hemma för att hon inte ska äta upp eller ta tag i det hon hittar. Svårt tycker hon. För mycket apportvilja.
Har också tränat lite kantarellspårning men det är svårt när vildsvinen stjäl alla kantareller. Men hon fattar iaf att det är kantareller hon ska hitta. Men som sagt.. det där med apport… vill ju inte att hon ska äta kantarellerna.

Under mina tre veckor ”ledigt” har jag gjort lite allt möligt. Sytt, spelat tvspel, dataspel och latat mig. Jag och Marcus har varit i Göteborg på en musikal, Shoggoth på taket. Det var trevligt att åka bort lite. Tack till Wolf som satt hundvakt. 🙂

Nu ska jag gå en långis med Shiva, sedan äta lite och iväg till jobbet. Wish me luck.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s