Året som gått

2014 har varit händelserikt!
Jag startade året som arbetslös med studier på 25%. Jag studerade det sista för min lilla examen som undersköterska. Jag hade praktik tidigt på året på den underbara Avdelning 55 på Universitetssjukhuset. Helt fantastiskt. Jag lärde mig så mycket.

I samma veva hade vi letat lägenhet och hittat lägenhet i Haninge. När vi var och tittade på den trodde vi aldrig vi skulle få den. När vi klev in var det som att vi redan bodde där. VI kände oss hemma. Vår lycka var komplett när vi fick den och kunde flytta in i slutet av april. Det jobbigaste var fasen flyttstädet av gamla lägenheten. Fy fasen vad skit man samlar på sig.

Jag fick sommarjobb på Avdelning 55. Helt otroligt. Jag spurtade med min utbildning och blev klar i tid. Jobbade under sommaren, träffade mycket nytt härligt folk. Jag sökte vidare anställning för ett år framåt och fick den tjänsten!

Då både Marcus och jag hade jobb så började vi leta efter en bil. Till slut hittade vi en. Den fina Ford Mondeon vi har idag. Visst det var automat men jag är helnöjd ändå!:)

Shiva och Hade har trivts jättebra på nya stället. Det är en mycket mer avslappnad kisse som bor här mot hur hon var i Ryd.

VI har fått omgjort på framsidan och baksidan. Mur på framsidan med plattor innanför. inget mer jobbigt gräs att klippa. Mur och staket på baksidan med stor fin dörr. Ingen insyn och hunden kan inte hoppa ut nånstans där. Skitbra! Skitsnyggt!

Visst har det varit jobbigt också. Shiva har varit skadad mycket. hon har haft problem med sina klor. Inget roligt. Har åkt många gånger till veterinären och betalat för mycket mediciner och ingrepp. Tråkigt. På fredag ska vi in igen. Vi börjar det nya året med att ta bort ytterligare en klokapsel.. jaja..

Allt som allt har mitt 2014 varit helt underbart! Skål för ett lika bra 2015!!!

Gott slut och gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s