Igen

Länge sedan jag skrev. Igen. Jag har jobbat och sytt lajvgrejer.

Det är mycket att förbereda inför lajvet. Jag känner inte att jag är helt on top of things där ännu. Måste ställa mer frågor och skriva några packlistor, sortera mina få lajvsaker, inhandla saker och sy sy sy,

Shiva har än så länge hela klor. De har inte vuxit ut ordentligt ännu men vi är försiktigt optimistiska. Det är åter dags för att klippa klorna och fila slipa och nagelacka. Vi kör med tossor på trots att hon är hel. Vi vill verkligen inte återuppleva resan sedan oktober… nejtack.

Kattens bantning går dåligt. Hon har stannat i vikt. Vi hoppas väl på att hon ska bli mer aktiv under sommaren och göra ett ryck. Men det är jobbigt att hon inte får så mycket mat. Vi har beställt en automat med timer som gör att hon kan få mat mitt i natten utan att vi behöver gå upp. Annars sätter hon igång och skriker.  Så jag hoppas att det funkar.

Homeworld har kommit ut i remastered edition!! ERHMAGERRDH!! Hehe.. Marcus har köpt det.. jag ska spela det.. typ.. nån stans. nån gång.. any day now.

Jag har varit så trött på sista tiden.. men nu har solen kommit fram!! Jag som gick och funderade på att köpa en sollampa. Kanske kan spara de pengarna och lägga dem på lajvgrejer istället.

Hade mensvärken från helvetet imorse. Har ALDRIG haft så ont. Jag pallade verkligen inte att jobba. Jag var så nära att svimma och kräkas på samma gång. Fick be min sjuksköterska om en Ipren. Sedan fick jag vänta den längsta halvtimman ever på att den skulle börja verka. På fikarasten satt jag med en värmekudde i knät. Fy fasen, alltså. Satan vad ont.
Nu sitter jag och är bitter över både det ena och det andra. Humörsvängningar är förbannat irriterande. Särskilt när de bara hanterar det dåliga registret mellan ILSKA och DEPP.
Rätt depp över att jag faktiskt inte riktigt har någon bästis. Jag menar.. jag har min älskade Marcus. Men jag har inte någon bästis som jag snackar skit med, mailar till och anförtror mig om spännande hemligheter. Jag har några nära vänner, men det är inte sättet vi umgås på…. saknar att någon VILL prata med mig. att jag inte är den som tar kontakt hela tiden. ja.. jag är bitter.. skyller på hormonförändringar på grund av mens.

Jobb då.  Lönen inte rätt tror jag. En nyanställd tjänar 600 kr mer än jag. När ändrar de?. Vet inte… . Söker annat… finns inget. Är lite bitter över att jag inte fick jobb på Länsstyrelsen för vad det nu blir.. ett… ett och ett halvt år sedan?  Rätt bitter över att det inte finns några biologijobb. Att jag inte får nytta av den utbildning som jag nu har studieskulder över öronen på grund av. Meh..

Jag är så bitter just nu.. att jag nog ska självplåga mig själv med Mello…..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s