Sommar!

Äntligen blev det lite värme utomhus.Till och med jag kan gå i shorts och linne utan att frysa. Det är bra, då blir det snart badvarmt nog också. Om det håller i sig.

Hunden är inte lika förtjust i att det är varmt. Minsta sol och hon blir flämtig och varm. Vi får duscha henne innan promenader dagtid när solen ligger på. Inte heller kan vi gå några långpromenader när det är hett utan vi får ta dem antingen tidigt eller riktigt sent när det svalnat. Lite trist. Jag funderar på vad vi kan göra för att hjälpa henne när det är så varmt. Vi har kylkuddar hemma och de använder hon ju. Hon gillar också att ligga i skuggan utomhus i det svalkande gräset.
Vi ska försöka åka och simma i Lagunen lite med henne. Har skaffat henne en flytväst idag. Så kan hon simma lite längre utan att vara orolig för att sjunka. Tror det kommer bli superbra!

Jag har skrivit på mitt kontrakt nu för tillsvidare tjänsten på sjukhuset. Det känns fantastiskt bra. Samtidigt är jag, som många vet, väldigt trött på arbetstiderna. Vill ju allra helst ha ett ”7-16, vardagar”-jobb. Men det är inte så lätt.
Nåja helst av allt skulle jag vilja vara mångmiljonär och inte behöva slita för att få ihop pengar, men det är inget jag förlitar mig på ska hända hur som helst.

har för övrigt testat detta mirakelgegg som heter Sugru. Har testat att fixa en grej på cykeln och på mina skor. ska vi se hur det blir. 😀

Har varit ledig i helgen och önskar att jag kunde vara ledig lite till. Men imorgon är det måndag. Tillbaka till jobbet!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s